Skip to main content

Tilipositiiva

Kaivomestarinkatu 3 B
02270 Espoo

Jari Ahde Oy

Myynnin ohjauksen ja markkinoinnin yritys, joka toivoi saavansa keskittyä tekemiseen ja antaa kirjanpitoon liittyvät asiat ammattilaiselle.

Yhteistyö Tilipositiivan kanssa on tuonut meille tasapainoa arjen asioiden hoitoon. Yhteistyö yrityksen kanssa on jopa pidempää kuin asiakkuutemme, koska myös Tilipositiivan verkkosivut ovat meidän käsityötämme. Tulosta harmonisesta yhteistyöstä.

Keskittämällä talousasiat Tilipositiivaan olemme saaneet enemmän aikaa omille asiakkaillemme. Suosittelen lämpimästi, että teet samoin.

Jos mietit niin soita: 0400 71 44 72 tai laita postia minulle osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. niin kerron mielelläni omista kokemuksistani.


Sinun yrityksesi

Avasimme juuri tämän uuden uljaan sivuston ja kokoamme vasta pitkäaikaisilta asiakkailtamme asiakaskokemuksia, jotta sinä voit päättää kenelle voit luottaa yrityksesi kirjanpitoasiat.

Jos nyt luet tämän tekstin ja olet jo asiakkaamme tai vasta etsit sitä oikeaa ota meihin yhteys yhteystietolomakkeella niin keskustellaan lisää.

Asiakaskokemuksia